Var din egen sol

Vissa dagar måste man vara som min kompis Murdock:
sunshine
Han är helt blind men lever ett gott liv ändå, och han jamar:
Vissa dagar måste du helt enkelt ordna solskenet på egen tass!

Så då gör jag det:
Sun

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Var din egen sol”

  1. Blinde Vilbert hälsar att det inte alls är så farligt som många tror att inte se något. Morrisar, att sniffa med nosen och spetsa öronen funkar ju fortfarande för att navigera världen. Så länge människorna låter bli att flytta alltför mycket på möbler – eller viktigast av allt – matskålar, vattenskålar och toalådor, då funkar det alldeles utmärkt. Sen får man morra på människorna lite när de glömmer en tom kattong mitt på golvet så att man springer in i den – just DÄR ska det ju inte stå något…

    Att jaga pinglande bollar på golvet, eller prassliga fjädervippor på stång är hur kul som helst. Matte påstår att jag förmodligen skulle bli fotbollsproffs som jag dribblar runt med dem och stampar med baktassarna för att vara helt säker på att de är där jag vill ha dem. Och så säger hon att jag är söt när jag buffar på måfå i luften för att tala om att jag vill kela och vill visa att det inte finns en hand nära att stryka sig mot.

    1. Mjau, alla vi katter har våra kvalitéer och när man ger utrymme för dem uppstår den där underbara kärleken som bara en kattmänniska kan förklara! Kurr till dig Vilbert! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *