Morrans också!?

IMG_8593
Jag gömmer nosen i snuttefilten! Vartenda blogginlägg som skulle ha postat sig med tidsinställning idag (Medans matte jobbade, och Nova sov middag med husse och mig!) verkar ha försvunnit! Morr! Hade ju lagt upp de här bilderna på ”gästkatten” från mattes födelsedagskalas igår: IMG_8598
Nej, det  är inte vår Felice (Lila och vit.) som är ”gästkatt” utan det är alltså den bruna ”Novas stand-in-katt” som ligger till vänster i vårt klös! Eftersom Nova är så blyg och går och gömmer sig när det kommer gäster som hon inte känner så väl, så uppfann vi ”gästkatten”… Eller rättare sagt, det är alltså mattes senaste garnnystan: IMG_8599
Det var flera av mattes vänner som var där och klappade nystanet – kan man kalla det ”Av misstag!?” Fniss!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Morrans också!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *