S O S – hjälp till Paxton!

En liten haltande poor-kittiekattkille kom in till Örebro katthems omsorg igår – den engagerade upphittaren aanmälde sig omedelbart som jourhem! – och de åkte till  veterinär med honom nu på morgonen. Ett bakben verkade ha varit ur led, men röntgen visade att det fanns en skada på höftbenet istället. Så Paxton är nu på väg till Örebro Djursjukhus för operation!!!

Katten fick namnet Paxton, han är blåtigré och vit, troligen runt 8 månader gammal. En väldigt social och kelig kille som hittades bortom Runnaby utanför Örebro. Och trots att katthemmet inte vet det minsta om vems katt han är, så är prioriteten att se till att han får den vård som kan rädda honom viktigast. Medans veterinären sköter hans skada ber vi om hjälp till kostnaderna för Paxton!

Bidrag emottages tacksamt till Örebro katthems plusgiro 28 88 67-5, märk ”Paxton”!
Ge med hjärtat!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *