Tufsig svans

Om JAG skulle komma med så här spraggig svans, så skulle matte undra vilken elkabel som jag nu tuggat sönder! IMG_8468
Men hela kisse är ”tufsig” i en skön fjunig pälsmodell, beroende på att hon är ett unikt exemplar av rasen La Perm: Hjärtat är nämligen en specialkorsning mellan pappa norsk skogkatt och mamma LaPerm, detta för att bredda avelsbasen för rasen. I och med helgens utställning har hon blivit godkänd som ”äkta LaPerm”. Men hennes släthåriga syskon godkänns som skogkatter. Med stamtavla. Märkligt, eller hur?
IMG_8466
Sådana här specialkorsningar får bara göras under särskilda kontrollerade förhållanden så hon är verkligen ”One of a kind!”IMG_8467
Kul att få se dig, hjärtat!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *