Öppet Hus på Örebro Katthem just nu

Eftersom ”vårat” katthem var i tidningen NA i fredags, så hoppas jag ju förstås att det lockar jättemånga besökare som vill ha en extrafin katt av rasen ÖrebroHittekatt! En exklusivare kisse finns ingen annanstans i hela världen. Och uppgraderad till ”Adopterad ÖrebroHittekatt” är om möjligt ännu bättre! Kanske är det Veteranos tur att lyckas med det?
veterano
Veterano kommer ifrån Fjugesta där han bott som oönskad stallkatt.  Jourhemmet som tog emot honom berättar så rörande fint om honom: ”Veterano var tveklöst den skyggaste, mest håglösa katt jag någonsin träffat.  Han satt  gömd under soffan i ca 1,5 månad, åt bara och gick på lådan om nätterna, så fort man närmade sig honom tittade han  bara sorgmodigt på en… Han varken fräste eller väste när man t.ex. skulle sätta honom i en transportbur. Men så helt  plötsligt över natten bara den 2:a januari blev han den mest mysigaste, modigaste katten någonsin. När man ropar på  honom svarar han med ett litet, dovt läte och så fort man pratar med honom lägger han sig ner på  rygg och ålar sig på golvet samtidigt som han spinner jättehögt. Veterano tycker väldigt mycket om att bli smekt bakom öronen  och stångar sig gärna mot ens hand. Däremot är han fortfarande rädd för att bli upplyft och buren, då springer han snabbt därifrån, men kommer snart igen och börjar rulla runt på golvet framför en. Än så länge är han mest aktiv runt 18-tiden, då han gärna springer runt och leker lite med sina leksaker. Veterano har fortfarande en bit att gå när  det gäller att lita på människor  men han gör stora framsteg varje dag! Nyligen vågade  han hoppa upp på soffan bredvid mig, har börjat sova på fönsterbänken och i ens säng. Det som verkligen slår en mest med  Bubben är hur otroligt snäll och godtrogen han är, och hur mycket han vill och längtar efter att få lägga sig i  ens knä och bara finnas till hands för dig.” 

Lycka till idag, kompis!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *