Administration

IMG_8367
Så här många veterinärrekvisitioner ska sorteras upp och arkiveras under resp. katts journal. Fniss, jag har gett Örebro-katthemspersonalen i uppgift att gissa hur många det är…

Veterinärkostnaderna är varje katthems tunga post – inte nog med att katterna ska vaccineras, avmaskas, kastreras och ID-märkas, de ska också ha den vård som deras tillstånd kräver: Mediciner, operationer och andra åtgärder kostar mycket eftersom en katt som gått hemlösa länge kan ha dragit på sig en hel del skador och sjukdomar som en försäkring inte täcker. Dessutom har nytecknade försäkringar karenstider för olika hälsotillstånd, något som kan vara värt att kolla upp när man tecknar försäkringen!

En enda kisse med snuva och komplikationer kan, om sjukdomen bryter ut och blir kritisk under en helg, kosta tiotusentals kronor. Så idag kommer tvåviktiga jam:
– FÖRSÄKRA DIN KATT!
– STÖD DITT LOKALA KATTHEM!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Administration”

  1. Wikki! Du har helt rätt! Att försäkra sin katt är a och o! Det kan i slutändan handla om liv och död! Man har ju även de djursjukhus som kräver en pant om man inte har katten försäkrad. Det har ju katthemmet ibland fått känna på!

    1. Mjau, jag vet att det finns snälla djursjukhus också, som har en liten fond som hjälper t ex hittade katter! Dem gillar jag! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *