Raphaëls tavlor <3

Lombreduchatnoirhqa_zpsc24d1cb1
Den här drömska svarta UniversumKatten droppade just in på ebay och jag får en förfärlig längtan att lära mig buda på franska… Av en slump hittade konstnären Raphaël till Örebro katthems FB och postade sina tavlor där – och jag måste jama att jag gillar hans verk! Enkla men så talande bilder! Särskilt den här, man kan riktigt känna kylan:Unchatpeutsauverunmondehqa_zpsa4ad58c9
Hm, jag kanske ska tassa ett bud ändå…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Raphaëls tavlor <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *