HurrJam vilket fint presentationspaket vi fått!

IMG_8219
Det här ska vi ställa i ordning på Örebro Katthem nästa vecka! Kurr!IMG_8220

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HurrJam vilket fint presentationspaket vi fått!”

    1. Mjau, det här kommer att gå åt i katthemmet och jourhem… Och så fina broschyrer med söta Felice! *spinner* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *