Luna är hemma, puh!

luna2
Katten Luna landade igår eftermiddag på Kastrup och kunde hämtas av en arg men lättad matte! Vilka äventyr hon varit med om kan man undra, då hennes transportbur var skadad och lagad med tejp! Men någon hade i alla fall gett henne en skål med vatten och hon var i oväntat bra skick, berättar HD. Hoppas matte får ersättning för allt elände av flygbolaget!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *