Myskatter från Café Katt

Först hälsade vi på stiliga Balboa, som bor i buren intill där fikat serverades, just för att han ska få se människor och tränas socialt. Å vilken stilig katt! Tänk vilket gosmonster han kan bli!!!
IMG_7998
Jag bara MÅSTE lägga in katthemmets lilla video med Balboa så får ni se hur hans träning till tamis har börjat:   (Se hur hans ögon smalnar i slutet av videon… ♥)
httpv://youtu.be/QztlzpiI91s
Och här har vi Jamie, som tyvärr fått ögoninflammation… Men han får ögonsalva och är snart bra igen:
IMG_7999
Tyvärr började kameran att krångla, trots batteribyte, så det blev bara några kattbilder till… Ett försök att få Wikki FlatCat på bild ihop med skönheten Piggelin blev det alldeles på tok:
IMG_8002Stackars Piggelin (Här genom plastglaset) blev helt förskräckt och hans svans fluffade upp… Stora matte gömde snabbt min FlatCat!
IMG_8003
Men Piggelin hade minsann sett det och gav henne anklagande blickar!
IMG_8011
Vi smög ut och kände oss lite skamsna. (Jag tror jag ska försöka posera till en Wikki FlatCat-bild som ser snällare ut?!!)
Det fanns massor fler ljuvliga katter, men nu ville kameran knappt starta ens, så det här är det sista kortet på en kisse med längtande ögon:
IMG_8005
Vilken tur att alla katthemmen finns! Annars skulle dessa små hjärtan tassa ute i blötkylan nu… Stöd Ditt Lokala Katthem!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Myskatter från Café Katt”

    1. Mjau, så sant… Hur kan vissa människor bara låta bli att öppna sina hem och hjärtan? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *