Glömde….

Att visa: Här lite av gottiset som vi knaprade i oss i söndags…
IMG_8012
tidnMen det spännande var när Stora matte placerade Wikki FlatCat på fikabordet för den här bilden, då kom massor av frågor från de som satt runtom… De hade aldrig sett en FlatCat, och de kände inte till min blogg!

Så vi passade på att dela ut av min lilla folder om bloggande katter… Och när Stora matte sedan började berätta katthistorier då gick det nästan inte att få stopp på henne! *fniss*

Och så var det en pigg liten tjej (Med glugg i tandraden!) där, som klappade mycket på min FlatCat, och förklarade ”Jag fål inte klappa dom liktiga kattelna, föl min pappa äl allelgisk!” – så hon var glad i alla fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Glömde….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *