Flämt…

Här är ett gäng sexiga katter från Des Hommes & Des Chatons, som beskriver hur en bra julhelg kan spenderas:
– Man vaknar på morgonen och slår upp de klarblå-mörkgröna-röda-whatever…
jul
– Tar sig en skvätt mjölk eller grädde…
milk
– Tassar ut och kollar vädret! Hm, är ute en liten stund i alla fall!
snow
– Kanske läge att ta en tur med en bilkompis?!
car
– Eller göra det bästa av dagen, krypa ned i sängen igen???!
nude
Kurr kurr kurr! ♥♥♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Flämt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *