Väntande liten katt

vi

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Väntande liten katt”

  1. Vad söt!! Ser nästan ut som jag – men det är det inte för jag är ju inte hemlös längre *nosrodnan och fniss*

  2. Men oj så lik mina kissar den är, nästan så man tror att de är syskon! Mina två adopterade jag från katthemmet för 4,5 år sen, vet att de fanns fler kullsyskon men inte kan det väl vara det? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *