Wikkis julkalender – Lucka #18

Oj vad fort luckorna går åt – jag har ju massor av katthjälpare som jag vill belöna med en liten peng från Hittekattsbandet! Nu har vi den nittonde luckan och sedan är det bara fem luckor kvar!
kal18
Det finns många behövande hemlösa katter. Bakom den här luckan bor katten Vilja Grey, som kom in till katthemmet ihop med sin bror Ville, sin mamma Miss Grey och pappa Willy. Och katthemmet det är…
18
Föreningen Djurhjälpen Vaxholm, som idag får min och Hittekattsbandets lilla julklapp på 500 kr! Hoppas den kan räcka till något litet för katterna! God Jul allihop!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *