Tredje JulTasseriet T22

IMG_7481
En galvad plåtask i hjärtform, full med kattgodis, ett juligt rött halsband med strass på, gosiga varma vantar, och en liten söt prydnadskisse målad av Sörens matte Nalle! Och lite Wikki Goodies följer som alltid med! Behållningen av det här Tasseriet går till Föreningen Djurhjälpen Vaxholm.IMG_7439

För att tävla i JulTasseriet gör du så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T20- eller numret på Tasseriet du vill tävla i (T ex T22-Sven, T23-kattnamnet eller T21-71717!)
– Lös tävlingsuppgiften som hör till JulTasseriet: ”I vårat Nya Hemma julpyntar vi nu för fullt. Gissa hur många elljus vi sätter upp för att ha tända på julafton? Alltså varje liten glödlampa/ljus på en ljusslinga räknas för sig. Fast den här adventsstjärnan räknas som en enda!”
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 15/12 kl 20.00 och dagen efter kommer alla vinnare att presenteras!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Tredje JulTasseriet T22”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *