Andra JulTasseriet T21

IMG_7485
En liten vit skål som man kan ha en miniblomma i eller nåt annat speciellt, en kärleksfull skylt och två små tomtemor-änglar med pinne i botten, så de går att sätta i en julplantering t ex. Och så gottispåsar så klart! Behållningen av detta Tasseri går till Ronnebys Hittekatter!

För att tävla i JulTasseriet gör du så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T20- eller numret på Tasseriet du vill tävla i (T ex T22-Sven, T23-kattnamnet eller T21-71717!)
– Lös tävlingsuppgiften som hör till JulTasseriet: ”Gissa hur många Hittekattsband som nu finns sålda och utspridda över världen?!”
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 15/12 kl 20.00 och dagen efter kommer alla vinnare att presenteras!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Andra JulTasseriet T21”

      1. Kanske kan man få träffa Tanja Bäckman på Ronnebys Hittekatter en go tjej det också. Vi skall ut o sälja ihop på lördag.
        Sören

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *