Wikkis julkalender – Lucka #4

Längst upp till vänster i adventskalendern hittar vi lucka nr 4 med en glad Wikki på!!!kalender4
Och nu kommer den gastkramande spänningen när vi med skälvande tassar drar i den knarrande luckan för att se vilket katthem/katthjälpare som döljer sig där bakom, och som får en julklapp på 500 kr till sina missar:
4
Den väntande katten var ju Ellips, en kille på cirka 7 månader, och han kommer ju från Evas Katthem i Skara, så till dem skickar vi dagens julklapp! God Jul, kompisar!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikkis julkalender – Lucka #4”

  1. Mjau! Så kul det är att se alla fina medkatter som får ta del av dessa fina julgåvor. Nosbuffar från Ludwig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *