Kanske Maja blir Lussekatt?

Mjau, jag håller tassarna för Kolfarts kära Maja Gräddnos att hon ska få bli Lussekatt i tidningen Hela Hälsinglands tävling:
maja
Visst är Maja stilig! Kurr! Är ni fler som Luciatävlar? Berätta gärna det för mig så att vi kan hjälpa till och rösta sedan!!!

 

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kanske Maja blir Lussekatt?”

  1. Nämen kolla en kändis 🙂 *blink*
    Var det du som norpade min bild från Hela Hälsingland? Den försvann igår kväll. Men dom mailade matten och lovade att sätta tillbaka den igen, och det har dom gjort nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *