Här är Örebro Katthem på Kattens Dag!

På Husdjurscenter kommer du att kunna träffa bland annat Jossan (Lördag) och Mia (Söndag)!
hc
Mikael och Leena står hos Pet Products!
petp

På lördagen finns Stora matte Inger i Kumla!
kumla
Dessutom finns Linda med vänner på Arken Zoo Rudbecksgatan!
arken
Hos Grizzly blir det hjälp av Maria, Silver (lördag) och Mikael (söndag).griz
Välkommen in och fira Kattens Dag med en twist av jul med oss på Grizzly Zoo, Marieberg! Lördagen den 30 november 10-17 & söndagen den 1 december 11-17 är det Kattens Dag och detta vill vi på Grizzly Zoo fira! Kom in oss och njut av glögg & pepparkakor! Var med på vår tipsrunda och vinn fint pris samtidigt som du tar del av våra kampanjerbjudanden! Du som handlar valfri produkt ur vårt kattsortiment får en tidig julklapp!
Vi får besök av Örebro katthem, passa på att fråga om allt du undrat om deras verksamhet och om katten som husdjur!
nerk kd
Och på söndag finns Inger på Aspholmen!
Vi ses!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Här är Örebro Katthem på Kattens Dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *