Fina fynd

Mjau, Myrorna är ett toppenställe att fynda kattsaker på! Se vad som låg i botten på en låda med gamla väskor:
IMG_7352
Helt sanslöst charmiga kakelplattor med kul motiv! *spinner* Passar perfekt hos oss!
De ser så märkligt bekanta ut också, undrar vad de har för ursprung!??

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fina fynd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *