Att göra något annorlunda…

bob draw
Det finns inga gränser för vad Bob får uppleva – sett genom sin mattes fantasifulla penna!
Bob som Pegasus:
bob pegasusbob
Och som mästerkock och superkatt:
sky
T o m lite vilda västern passar Bob:
i-draw-on-photos-of-my-cat-bob-to-turn-him-into-different-characters-today-he-is-learning-about-the-wild-west239294
Teckningarna är gjorda i sketchbook på iPad och iPhone.
Snyggt, Bob! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att göra något annorlunda…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *