Baby you can drive my car

åker med
Du har väl säkerhetsbälte på din katt när du åker bil med den?

Nu kommer de mörka kalla årstiderna med massor av halka, våta löv, is, snö och farliga vägar. Om du ska resa med din katt, tänk på följande:
– Sätt fast transportburen med säkerhetsbältet!
– Ha ett spännband runt kattburen som extra säkring – en del kattransporter delar sig lätt vid yttre våld.
– Öppna aldrig kattburen om du inte är säker på att kunna hantera katten så den inte rymmer!
– Låt din katt alltid ha halsband med namn och kontaktuppgifter när ni är ute och reser.
– Se till att din katt är ID-märkt och registrerad.

Mjau, matte, kan vi åka till Landet nu?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *