Katt i Riksdagen?

030
Jag funderar på en politisk karriär. Hur blir man t ex politisk rådgivare? Jag har ju bred erfarenhet av kattlivet och nog skulle vi katter behöva en fyrbent representant i de beslutande organen i vårt samhälle! Jag är en frisinnad katt, som absolut skulle bevaka alla kattslags intressen och även människornas. Men jag vill också höja en kloförsedd tass och ställa krav på alla katters rätt till liv och trygghet. Så här från en mjuk filt finns mycket att fundera på…

För det jag tänker på är att där ute i den blöta höstdagen går de många hemlösa katter som kommer att möta vinterns köld och svält på ensam tass, som inte har tak över sina ungar eller medicin till sina sjukdomar. De som ingen ser, ingen vill ha och ingen bryr sig om.

Hur ska jag kunna hjälpa dem? Jag jamar som alltid: Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt i Riksdagen?”

  1. Vi fundilerar lite och tänker på försäkringsbolagen. Vi kanske kan mailbomba dem med förslag om att låta en krona på varje försäkring gå till en fond där katthem och hundhem kan få pengar till veterinärvård. Sen tror vi att du skulle vara en utmärkt representant i regeringen.Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *