Kul men ful…

Har du en samling av något som är mer knäppt än vackert eller praktiskt? Sådant som man kanske börjar samla av en slump eller ren kärlek…
IMG_6898
Stora matte har en sådan samling som hon kallar ”Ful men kul” och den består av konstiga små figurer, gärna med någon rörlig del eller annan effekt. Hon hittar dem på marknader och loppisar. Det började för många år sedan med en sant skelögd drake (I mitten på nedre raden) och nu har det hunnit bli ganska många personligheter. ”Björnen” med vita ögonbryn och ett sinnessjukt flin är den senaste i kollektionen. Det finns en katt också:
IMG_6900
Mjau, jag vet folk som samlar på deformerade glasflaskor, bilar som går att skjuta iväg med en katapultliknande grunka, eller bara Black Hello Kittysaker. Matte säger att hon just nu samlar på flyttkartonger… Vad samlar du på???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kul men ful…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *