Vi jobbar på med gardintyget!

271

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vi jobbar på med gardintyget!”

  1. Visst känns det bra när man kan hjälpa till att sy.. och det är så varmt och skönt intill symaskinen. Förstår inte varför min matte inte blir så glad..

  2. Du jobbar stenhårt Wikki, det kan vi alla se! Gardinerna blir jättefina 🙂
    Men med vad jobbar du med på bilden???
    Vaktar du den, eller har du bara somnat 😉

    =^.^=

    Fnissiga nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *