Det känns genast lite bättre!

Puh, jag hittade mina foton! Allt är återställt. Nu ska jag bara leta igenom programmet från utställningen och försöka sätta rätt namn på varje katt. Fotograferar man numret som är på varje bur efter att man fotograferat katten, så är det lätt att detektiva fram!

Men först ett TACKJAM till ICA Ekängen som försåg Stora matte med kattsand häromdagen! Eftersom det är i Eskilstuna så skjutsades påsarna till Livbojens katter. Vad gör det att de är lappade med lite tejp så länge sanden är kvar inuti?! *fniss*
002
Och för dig som råkar vara på Scandinavian Winner i Norrköping idag, passa på, så kanske någon av de här fina hjärtestenarna finns kvar att köpa hos Sören, Nalle och Lasse!
147
Mjau tack ska jag passa på att säga till Royal Canin-tjejerna som fyllde min väska med leksaksmöss! Dem ska jag så klart dela ut till behövande katter!
144
Och så avrundar jag med en rolig bild av vår vän Jansson (Spin Engines Gold-X):015
Mer bilder kommer senare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det känns genast lite bättre!”

  1. Uj, man kan visst inte vara kattonique hela tiden! Jag var nog tvungen att klia bort alla dumheter som matte pratat och fyllt mina öron med! Fast hon lyckades faktiskt klämma ur sej nåt vettigt till en besökare som ville göra skillnad på katt och beroende på prislappen, att man väl kanske inte kunde ha en katt för flera tusen ute, men då förklarade matte att det gör lika ont på en enkronaskatt att hamna under en bil som det gör på en sextusenkronorskatt. Kan ju alltid hoppas att det sådde ett frö till en tankeställare….

  2. Så snällt av ICA att ge er matte kattsand till behövande missar , gör ju inget alls att det sitter lite tejp på påsarna 🙂
    Snällt av Royal Canin att fylla din väska med mösslingar också 🙂
    Tjusig bild på Jansson *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *