Finaste Sören firar 3 år

034
Mjau, just idag är det 3 år sedan matte Nalle och husse Lasse hämtade allas vår snygging Sören Fernström från katthemmet Kompis…
031
Så vi firade det med att slappa tillsammans Norrköping!
030

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Finaste Sören firar 3 år”

    1. Mjau, jag tror att tack vare sitt fina avtal med Four Friends så har Sören verkligen tassat in storkovan emellanåt! Och tänk att han skänker iväg varenda krona, behåller aldrig en enda slant ens… TassKram Wikki

  1. Dumma matte som med en massa ridintresserade volontärer prioriterade Sollentuna Ridklubb som hade familjedag. Visst är jag jätteglad att mitt katthem fick chansen att presentera sig för en ny publik, men jag hade juy så gärna velat träffa snygga Sören IRL. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *