En härlig dag i Norrköping

007
Idag har jag tassat runt på utställningen Scandinavian Winner i Norrköping, och träffat min vän bästa klappekatten Sören, Nalle och Lasse, katten Jansson med matte och mormor, farbror Fritzz, katthjälparna 9Liv Östergötland, Pia Puma, Östgötakatternas Malin och Bertil, och hittat massor av nya kattvänner!
004Rapport kommer utförligare när jag pustat ut lite!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *