Inte en katt var där!

Eftersom matte och husse smet iväg igår till skogkatterna Pejst, Jansson och Betty för att träffa också lilla Coille och Coedwig, men minsann inte hade tid i morse att ge mig kameran så jag kunde ladda ned några bilder här att visa… Så får ni njuta av lite bilbilder från Stora husses och Stora mattes kväll igår på Lions veteranbilsträff på Vilsta camping. Stora husses Crown Victoria fick glänsa lite i kvällssolen:
IMG_5318
Och jag konstaterar att där fanns massor av fina bilar, här är ett litet axplock:
IMG_5304IMG_5263IMG_5264IMG_5274
Men – det var ju inte en enda KATT där?! Finns det inga bilintresserade katter? Här är Keijos lowrider, och vad hittar vi om man kikar in i den:
IMG_5316
Jo, jycken Magnum, 11 månader! En gosbjörn! Föga kattliknande…IMG_5313
Och så kikar vi in i Janne ”Juans” Chrysler New Yorker och hittar:
IMG_5325
En glad fågel i bästa reseburen! Det var som katten!IMG_5324
Alltså, det låg inte ens en tygkatt i nåns bakruta… Inte ens i den anrika Jaguar som var där! Om nu inte nån katt hoppat ur de här dojorna???!
IMG_5291
Jag hoppas nästa bilträff innehåller något med mer Klös!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Inte en katt var där!”

    1. Mjau, vore det inte för att jag blir lätt åksjuk, så skulle jag dra till nästa bilträff! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *