Dags för fototävling: Sommarkatt 2013

Nu är den här: Hittekatter i Fokus sommarfototävling 2013! En tävling där begreppet sommarkatt får en mera positiv innebörd. Kurr!

Tävlingen är öppen till och med Hittekattens Dag den 1/9 och du får tävla med tre egna bilder. Visst vill du vara med och tävla?3a

Örebro katthems katter kom på 3e plats förra året med den här bilden:

Lite rörd kan jag konstatera att ALLA missarna på bilden har flyttat till nya hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Dags för fototävling: Sommarkatt 2013”

    1. Mjau vad trist – jag har svårt att tänka mig att er matte som är så finkänslig och försiktig skulle kunna råka ut för nåt sånt! Och samtidigt tycker jag att sajtansvarig på Hittekatter är duktig på att hålla ordning i leden och sköter sajten bra. Det är ju sällan det behöver gå så långt som till att kicka ut någon… NosPuss Wikki

  1. Härligt att alla modellerna på bilden nu har alldeles egna hem. Katthem är fantastiska och de är så mycket bättre än den otrygga tillvaron ute, där en buske eller en vedtrave är boplats, men de kan aldrig tävla mot tryggheten i ett alldeles eget ’för alltid hem’ med en egen människa som gör allt för att vi ska må bra. Med egna sov- och lekplatser, mat, rent vatten, fräsch låda och kärlek i aldrig sinande mängd.

    Stöd ditt lokala katthem!! Eller hur Wikki & Crew? <3<3 <3

    1. Rätt jamat: Stöd Ditt Lokala Katthem och kom ihåg att EN GIVEN FEMKRONA VÄRD MER ÄN EN TUSENLAPP SOM ALDRIG BLIR GIVEN! Kurr!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *