Mer balkongmyyyyys…

IMG_4234

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mer balkongmyyyyys…”

    1. Mjau, det är ju för- och nackdelar med att husse och matte just kommit in i jobbsvängen, och jobbar typ 6 dagar i veckan. Nackdelen är att nästan jämt är endera av dem på jobbet, så de har svårt att få längre sammanhängande ledig tid tillsammans (Och t ex kunna åka till Landet!) och fördelen är att nästan alltid är en av dem hemma – vilket betyder att balkongdörren kan stå öppen nästan jämt! *spinner* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *