Telia bryr sig

Häromdagen när jag jamade om att jag fått meddelande om ”Fel Bill” så kom det faktiskt respons från en uppmärksam Kundtjänst-Patricia hos Telia! Hon hade hittat RÄTT BILL åt mig:
billkaulitz
Eller flera stycken Bill faktiskt!
Wild_Bill
Mycket trevliga Bill skulle jag tro, kända Bill i alla fall!
Bill-Compton
Eller….

Nej, jag skojar bara! *kattbus* Men Patricia på Telia tog sig tid att kommentera med:
”Hej Wikki! Mitt namn är Patricia och jag jobbar på Telias kundtjänst, som du redan förstått så kommer inte detta mail från oss. Vi är medvetna om att dessa bluffmail cirkulerar och vi hoppas att alla är lika uppmärksamma som du och inte går på bluffen.

Du kan anmäla överträdelser till oss via nedanstående länk: http://www.telia.se/privat/abuse/anmalan-av-overtradelser.page

Ha en härlig fortsättning på dagen!
Med vänliga hälsningar Patricia Elsius Telia kundservice”

Sådant kallar jag kundomtanke out of the box! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *