Jag hittade fler bilder på Justin

Det här lilla vidbrända paketet var Justin när han kom till veterinären:
justin
Hundratals personer har erbjudit sig att adoptera Justin! Den sympatin värmer och jag hoppas att Animal Alliance får mycket stöd som kan hjälpa andra djur i deras vård också.just

Så här såg Justin ut igår när han fick laser-terapi för sina brännsår:

Laserbehandling snabbar på läkningsprocessen i huden och är inte smärtsam. Och Justin äter med god aptit, går duktigt på lådan och är som en vanlig kattunge. Men han övervakas noga, daglig sårrengöring och kontroll är nödvändig, och Justin får antibiotika för att inte få infektioner i brännskadorna. Bli bra nu, lilla kämpe!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Jag hittade fler bilder på Justin”

  1. Ja, det är tyvärr inte bara i Sverige som vissa finner ett nöje i att plåga ett försvarslöst litet djur. Hoppas Justin klarar sig. Roligt att många vill ta hand om honom. Hoppas alla de som inte får honom tar hand om en annan hemlösa katt istället.

  2. Söte lille Justin, vi håller tassarna att du läker, både fysiskt och psykiskt. Lille trollungen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *