Så olika är katters öden

burned
Lilla Justin är bara 5-6 veckor gammal och kommer från Philadelphia. Någon hällde bensin på honom och tände eld. En förbipasserande slängde sin jacka över kattungen och släckte lågorna. Tack vare Animal Alliance vårdas Justin nu på Crown Veterinary Specialists Hospital i Lebanon för brännskador som täcker en tredjedel av hans lilla kropp. Större delen av öronen har bränts bort och fläckvis kommer han nog aldrig att återfå sin päls. Faran är ännu inte över, men Justin leker och äter, och vårdas varsamt. Du hittar en rörande film HÄR på Justin. Man undrar bara varför, när man ser in i Justins ögon!

En annan katts gripande återförening med sin familj är Bandits:
httpv://youtu.be/zaq8B8CefFI
httpv://youtu.be/MdC2tB49g_o
…och även om man undrar vad denna randiga distignerade gentleman haft för sig under 13 års tid så är det skönt att höra reporterns avslutande ord: ”He is home now…” – det borde varje katt få upleva!
Så ID-märk och registrera alltid din katt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Så olika är katters öden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *