Har du blivit långhårig, Sören Fernström?

IMG_3870
I
SVERAKs tidning ”Våra katter”s senaste nummer är den kära vännen Sören med i presentationerna av alla som fick utmärkelsen ”Årets Katt 2012”! Men jag måste säga att han valt en ovanlig klass – ”Huskatt långhår”???? *fnissar*
IMG_3868

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Har du blivit långhårig, Sören Fernström?”

    1. Mjau, Sören är ju såååååååååå långhårig? Snarare långsvansad men det är ju en annan sak! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *