Ni missar väl inte Södertälje Katthems invigning!??

På söndag är det dags, och HÄR på Sveriges Radios intervju berättar allas vår Kattson alias Astrid om katthemmet och invigningen! Så här såg det ut  när Anders H intervjuade bloggkatten Freddy:
Freddy och Anders Hildemar Olsson 1
Lycka till med nya katthemmet, kära vänner! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Ni missar väl inte Södertälje Katthems invigning!??”

 1. Jam, ser att han intervjuar Freddy där! Han gjorde att bra jobb som vanligt. Matte jobbar på söndag så de går på VIP visningen på lördag med svärmor som gärna vill se allt det pratats om i månader här. Jag får ju tyvärr inte följa med, får nöja mig med dofterna de kommer hem med.

  1. Mjau, Stora matte kommer till VIP-visningen, men matte *sniff* är upptagen på annat sätt tyvärr – men jag skickar med Wikki FlatCat! Och har lovat matte en resa dit när hon kan komma! <3 Jag vet att hon också längtar efter att få se det fina katthemmet! NosPuss Wikki

 2. Det var en jamartrevlig intervju att lyssna på! Vi skall skicka dit matte på söndag på invigningen.
  *nosbuffar*

  1. Mjau, matte önskar så att hon inte varit upptagen med att förtjäna vår kattmat! TassKram Wikki

 3. Vi tänker skicka matte på söndag. Ska bli så spinnande att se och att få träffa Freddy och alla andra. Matte hoppas träffa en och annan bloggare där,Nosbuff

  1. Det blir säkert många kattbloggare – sätt på er namnskyltar! Jag levererar Hittekattsband till Kattson i morgon så det kommer också att finnas! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *