Hur kan man slänga en skatt?

När Stora matte var hos oss en stund igår kom en vän till henne förbi med fullt av spännande prassliga kassar med intressanta dofter. Vännen i sin tur hade fått dem av en bekant som hittat alltsammans dumpat vid en sopstation – hur kan man kasta bort detta!!!?
IMG_3689
Massor av kattböcker – förvisso inte alldeles dagsfärska, ganska dammiga, en del något blekta på ryggen, men absolut inget fel på!!! Hur läsvärda som helst!
IMG_3692
I mina, mina människors och Stora mattes ögon är detta en ren skatt!
IMG_3691
Vad gör det att vissa av böckerna är på tyska, engelska, franska, danska eller finska också? De handlar ju om KATTER!!!! Här ska läsas!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Hur kan man slänga en skatt?”

  1. Matte undrar om ni är villiga att sälja boken som heter ”Cat shows – and successful showing”? Och så undrar hon om det finns någon bok i högen som handlar om sjukdomar, som hon också kan få köpa?

    Kurr från Imma, som håller med er FULLSTÄNDIGT att det är en fankattisk skatt!

    1. Nej efter lite rengöring så kommer de här böckerna att göra nytta, jag lovar att vi ska hitta på något bra sätt! NosPuss Wikki

  2. Jag får en känsla av att det är ett bokantikvariat eller loppis som rensat. Bra att Ni tog hand om dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *