Kalenderpojkar

Tänk, jag har vikt upp april månad på min Royal Canin-almanacka, och där ser jag fina Kjelle Bus blåa ögon… ♥ Ni kan se just den bilden HÄR – jag lägger en länk för jag har inte hunnit fråga Kjelle om att låna hans bild… med Kjelles tillstånd:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är mysigt med lite utvikningskattkillar ibland!
Men sedan kan ju kattvik illustreras på fler sätt:
paffkrok
Här är min favorit”vikning” dock, cool vinkel eller hur:
vinkel

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kalenderpojkar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *