När bloggservern krånglat

Ser ni att katten jamar ”Support! Support! Support!”???

Så här har jag känt mig idag när bloggen inte fungerat. Serverfel, sa min felsökning. När det äntligen rullat igång i kväll ser jag en besöksstatistik för dagen på 80 gäster mot de cirka 600 som det brukar vara. Vilket måste betyda att 520 vänner besviket sett en error-skylt! Jättejobbigt!

Dessutom har matte långjobbat (Hon kommer hem när som helst och är säkert väldigt trött!) och husse har dagsovit mellan sina nattpass så ingen har kunnat hjälpa mig att jama till SupportKatten. Håll tassarna för att allt ska fungera nu! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “När bloggservern krånglat”

  1. Men vi försöker och försöker och försöker igen – vi överger dig inte, Wikki, bara för att den dumma serverkatten inte lyckas hålla sig vaken. Skönt att han kvicknat till nu!

    1. Mjau, det kan har berott på massor av spam igen – bara till min lilla blogg och den korta tid den fungerat idag så har jag fått ta bort cirka 60 spamkommentarer, usch. De är baske mig lika illa som fästingar!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *