En annan Marty

Örebro katthem har vi en underbar kattkille som heter Marty och som söker ett eget hem. Men här tänkte jag presentera en namne till honom, dvs en annan katt som också heter Marty! Och denna Marty lever ett mycket annorlunda kattliv!
marty
Mr Marty Kitty bor på nästan 2 000 meters höjd över havet vid väderobservatoriet vid Mount Washington, New Hampshire, där det kan vara ”ganska kallt” emellanåt! Det är också platsen där den högsta vindhastigheten någonsin uppmätts, något att ha respekt för. Mount Washington gör sig känt som ”Home of the Worst Weather in the World”! Med andra ord, Marty går bara ut under de varmare månaderna, och fångar möss i omgivningen. Inte när det ser ut så här:
mwt
Marty håller sig inomhus mesta tiden och är faktiskt listad i staben av medarbetare som den enda fast boende på observatoriet! Så här berättas om honom:
”In his early years, Marty lost his home to a fire and was then taken in by the Conway Humane Society. In January of 2008, Marty was the top cat in the first ever Observatory Mascot Primary and was donated to the Observatory by the Humane Society. He was quickly regarded as a good fit for the mountain because of his adventurous attitude and black coat, which makes him harder to lose in the snow.  As a curious cat, Marty enjoys exploring his massive new home of the Sherman Adams Building and romping around with the observers.  While not on the clock, he enjoys stalking the water cooler, chasing bouncy balls, napping in odd positions, and being brushed by summit staff.” Och han ser onekligen välborstad ut:
marty2
Du hittar berättelser om fler Mount Washingtonkatter HÄR. Och så här vacker utsikt hade Marty häromnatten:
httpv://youtu.be/GzZJoFxE_D8
Vilket kattlliv!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *