Måttligt glad åt klippet

tusse
Min kompis Tusse är måttligt glad i sin nödvändiga klippning. Klicka på bilden så får ni se fler bilder på hur snygg han är! (Även om han inte förstod att uppskatta den fina kroppsstrumpa som matte fixat!) Själv börjar jag längta alltmer efter pälsikyr!!!

Den som vill göra kloka klipp till Påsk och samtidigt stödja Örebro Katthem kan kika på Miss Mjaus snygga pälsprydarsmycken HÄR! Som det här:
mm

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *