Laddar för styrelsemöte i kväll

web
Det gäller att hålla ordning på sina nätverk! Vi web-aktiva katter märker att det kan bli ganska intensivt ibland! I kväll är det t ex styrelsemöte, samtidigt, på Örebro katthem och SVEKATT! Mjau, som ni förstår så måste katthemmets möte prioriteras! Rapport kommer!

Glädjande nyheter också:
Örebro katthem är öppet för intag och besök igen, nu är våra missar friska! Nästa Öppet hus är på söndag! Välkommen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Laddar för styrelsemöte i kväll”

  1. Svansdans för att den dumma snuvan nu har försvunnit! Hoppas det blir jättemassamest med besökare som adopterar katt på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *