En bädd man inte behöver? Eller?

Hos SmartaSaker finns uppfinningen CatCrib, en sorts hängmatta som man hänger under t ex en stol eller ett bord för att skapa sovplats åt sin katt:
crib
Fiffigt och designsnyggt! Men du kan åstadkomma samma sak själv med en bit mjukt tyg och lite rep?! Och ge slanten som hängmattan kostar till ett katthem istället!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En bädd man inte behöver? Eller?”

  1. Vi som inte är händiga låter våra pälsklingar sova *på* stolarna och skänker pengarna till hemlösingar istället. <3

  2. Jag blir bara undrande eftersom ni katter sägs ska upphöjd plats enligt ett visst verk. Kan detta ses som en upphöjd plats trots att den befinner sig under ett bord?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *