Jag vill tro på det goda

good
…men jag vet att vi måste själva lyfta tassen och ta det första steget!

Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jag vill tro på det goda”

 1. Mjau, ja, nog vill vi både tro och hoppas på det Goda alltid, och försöka göra våran del av det hela men ibland är det svårt när man ser, hör och läser om elände och (vissa) tvåbeningars ignorans och grymheter…

  Ikväll ska vi tassa ordning extrarummet, matte säger att det ska komma en mycket speciell gäst dit som ska få bo där för att få blir så kry som han kan, och för att han ska lära sej att alla tvåbeningar inte är hemska…

  1. Mjau – vad fundersam han ska bli när han kommer till gästrummet! *fniss* NosPuss Wikki
   PS- Då kanske vi kan få låna länk till webcam och se vad han har för sig?!!

 2. Man måste alltid börja med sig själv – vi är en del av hela den stora världen och vill vi att den ska vara god måste vi vara goda själva.

  1. Mjau, precis: Den enda man verkligen kan förändra är sig själv. Och då gäller set att vara ett gott föredöme! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *