Läskiga vårkänslor…

Min kompis Tanja på Landet vägrar gå ut! Hon klamrar sig tätt intill Stora matte eller Stora husse, och om hon ska ut måste de följa med som beskyddare! Det har nämligen strukit en främmande hankatt runt Landethuset de senaste dagarna och gapjamat högt och ljudligt om hur kär han är… Och den kärleken är INTE besvarad!IMG_3250
I lördags var Tanja helt försvunnen, Stora matte hade haft ytterdörren öppen på vid gavel för att släppa in lite vårluft och sol. Efter mycket letande hittades Tanja i linneskåpet, inkrupen bakom traven med filtar och täcken längst ned. Ett bra gömställe från oönskade friare, tyckte hon. I fall han hade tänkt smyga sig in!

Nova och jag håller på att övertala matte och husse att vi måste åka till Landet snart och hjälpa Tanja att försvara sitt revir! Vi vässar klorna så basten yr om vårt klösträd!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Läskiga vårkänslor…”

 1. Stackars Tanja! Och faktiskt tycker vi synd om friaren också. Man ska kastrera sina katter!! Tänk om han inte har någon människa som kan göra det? Hemlösing??

  *morrhårsdarr*

  1. Mjau, Stora matte har försökt fånga in honom ända sedan i september utan att lyckas! Han är på visit kanske en eller två dagar i veckan men den enda som går i fällan är grannens snälla kattkille Tusse, redan kastrerad! *suck* NosPuss Wikki

   1. Tusse, ge hemlösingen en chans att gå in i StoraMattes fälla istället. Du får säkert både gos och godis ändå 🙂

  1. Mjau, det skulle kanske fungera. Känner ett par MC-bjässar men båda är så trögsnälla att man upplever dem som en sorts katternas Obelix i dubbla upplagor?! *fniss* TassKram Wiki

  1. Mjau är det inte friarkatten så är det räven som ylar runt knuten, suckar Tanja och gömmer sig under täcket! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *