Fina katten i Röda Tasseriet T16

Här är hon, den eleganta rödgyllene lyckokatten:IMG_3277
Mjau, jag tror absolut att det är en HON! Med tanke på all vacker ornamentik som ser så feminin ut! En liten Nova kanske?IMG_3276
Du hittar allt om hur du kan delta i Röda Tasseriet HÄR! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fina katten i Röda Tasseriet T16”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *