Vad är så magiskt med makrill i tomatsås?

makrill
Matte och jag har samma passion för den röda stinkande kladdiga fiskbiten, undrar vad det beror på? Och varför ska en annars urslickbar burk ha så vassa kanter att man INTE får slicka den?! Dum konstruktion! Ett uppdrag för KattOmbudsmannen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Vad är så magiskt med makrill i tomatsås?”

  1. Mjau inköpsmässig ligger de ofta i 3pack också, det är bra: En burk till matte och husse, en burk till Nova och en burk till mig! TassKram Wikki

 1. Hej där Wikki!

  Det där med makrill i tomatsås stämmer vi in i en kör. Mumsigt och himla olyckligt att konservburken är kattstruerad som den är. Tycker absolut att vi skriver protestlistor till KattOmbudsmannen.

  Basco

 2. Mjausingen också, det är supergott! Det finns ett till fel på den här förpackningen säger min matte…den går knappt att öppna utan att det stänker sås åt alla håll! Många tröjor har hamnat i tvättkorgen efter miss-lyckade öppningar av dessa burkar. Matte brukar ha sånt här gottis när hon laddar fällor, och massa gånger sedan fått köra hem med bilen med ”stinkande” jacka eller tröja. Fniss!
  Puss från Fjutten!

  1. Följdaktligen ska kattfångaroverall vara kamouflagefärgad modell tomatsåsfläckig från början?? Hm kan bli hot på cat walken! NosPuss Wikki
   PS Hur mår Pelle Plutt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *