Välkommen i spelet!

Det hederliga gamla familjespelet Monopol, med anor sedan 1935, har haft en omröstning på sin FB-sida om vilken spelpjäs som är minst populär – det visade sig vara det lilla strykjärnet. Och hunden var den absoluta favoriten. Men Monopol föreslog också fem nya pjäser av vilka en alltså skulle väljas att ersätta strykjärnet. Cirka 10 miljoner Monopolfans i 120 länder röstade igen och solklar vinnare var: Katten!
cat
Nu, jycken, får du konkurrens om populariteten! Mjau!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Välkommen i spelet!”

  1. Kommer bli många pax för att välja spelpjäs först hemma hos oss om vi köper nya versionen:)
    Dock tycker vi att de borde sälja den nya spelpjäsen separat så det gick att uppgradera spelet vi redan har. Då kunde vi köpa flera och måla i olika färger!

    1. Mjau det var ju en toppenidé – då skulle jag köpa BARA katter som spelpjäser och låta Sörens skickliga matte dekorera dem i alla färger! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *