Krokodillan ville vara HögVinst

IMG_3111Så här såg det ut i katthemmets monter i söndags när vår vän Krokodillan* (Det står ”S*Spin Engine’s Bonzai Betty” nr 151 om någon letar i utställningsprogrammet!) hälsade på, låg i min mattes knä ovanpå Hittekattsbanden, och jamade att hon gärna ville bli HögVinst i något av lotterierna för att tass in pengar till katthemmet! Hennes matte tyckte dock att Krokodillan skulle fortsätta busa på hemmaplan – och då tänkte hon efter lite: ” Fast… Jag vill nog stanna hemma hos husse, matte, pappa Jansson och farbror Pejst ändå, för tänk om jag skulle hamna hos nån som inte lånade ut mej till din mattes knä? Det var JÄTTEMYSIGT där!”IMG_3113
Här är min matte och Jonas och Jeanette som också hjälpte till:

Om det var någon som undrade över dessa nya ansikten vid Örebro katthems monter så berodde bland annat på att bemanningen var satt utifrån att det för säkerhets skull skulle vara medhjälpare** som absolut INTE varit i någon kontakt med katthemmets kräksjuka katter, så vi blev jätteglada att mattes och husses vänner erbjöd sig att hjälpa till. Likaså hade absolut INGET av det som fanns i montern heller varit i närheten av katthemmet eller någon sjuk kisse! Det kan ju vara bra att veta om någon blir orolig!

Till nästa utställning i sommar hoppas vi slippa sådana bekymmer!

*Krokodillan kallas så för att hon gillar att tugga lite kärleksfullt på sin mattes näsa…
**De som varit i kontakt med de sjuka katterna på katthemmet fick också avstå från att gå på kattutställningen för säkerhets skull.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Krokodillan ville vara HögVinst”

    1. Det tror vi också! Hört att den grasserar i Malmöområdet just nu också. Krya på er, alla missar! TassKram Wikki

  1. Jag har också fått klappa allra finaste Krokodillan <3

    Skönt att ni kunde ha katthemmets monter öppen trots magsjukan. Snyggt jobbat 🙂

    1. Mjau genom att Stora matte kom med alla saker ”kattfritt” distribuerade (Typ 11 mil från katthemmet!) och liknande så var vi i alla fall säkra på att inte katthemmet spred några bacillusker, det var ju så många katter på utställningen att ta hänsyn till! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *