Och här är vinnarens vinnare!!!

I NyårsTasseriet T15 ingick ju också att vinnaren skulle få nöjet att besluta om vem/vilken katthjälpare som skulle få de pengar som tävlingen inbringat (Slutredovisningen om hur mycket har ännu inte kommit från banken, men blir nog klar under dagen!) och nu har Alfredo i samråd med kompisen Santino och matte Ingrid beslutat följande:

”Hej igen Wikki, nu säger matte att hon har sovit på saken (hon menar nog sängen) och kommit fram till att Föreningen 9 Liv i Östergötland ska få pengarna. Hon följer deras arbete lite på avstånd och tycker att dom verkar göra ett jättebra jobb trots att dom verkar ha det kämpigt ekonomiskt. Sen är dom visst medlemmar i något som heter Svekatt och det säger matte är viktigt. Och så säger matte att hon har pluggat i Linköping för en väldig massa år sedan och att hon tycker det är bra att katter där får hjälp. Jag tycker det låter bra jag så jag har godkänt hennes val. Santino jamade att han höll med så vi är överens här hemma. Tack för att vi fick välja vem som skulle få pengarna från Tasseriet! / Alfredo”

GRATTIS 9-LIV ÖSTERGÖTLAND!

Ett jättebra val, tycker jag! Såg denna bild på FB i morse:
9liv
Håller tassarna för att ni hittar ett fint ställe!!! Lycka till!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Och här är vinnarens vinnare!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *